Company of the month 02/2019: Arcelor Mittal

Arcelor Mittal

Staal, deel van de toekomst!

Op een duurzame manier staal produceren dat bijdraagt aan het verhogen van de welvaart binnen onze maatschappij, dat is reeds vele jaren onze missie. We zijn ervan overtuigd het verschil te kunnen en zullen maken door onze sterke drang naar innovatie. We zoeken voortdurend naar doorbraken in processen, werkmethodes en producten om onze productiviteit en efficiëntie bijkomend te verhogen.

Ons doel? De beste zijn in onze sector, op alle vlakken. Gaande van veiligheid en milieu, tot productinnovatie en productiviteit.
Ons middel? De vele mogelijkheden die Industrie 4.0 biedt omarmen en integreren. De komende jaren zal deze vierde industriële revolutie de werking van onze onderneming in al haar aspecten grondig veranderen.
Ons antwoord hierop: Investeren in hoogtechnologische installaties of werkmethodes, denk daarbij bijvoorbeeld maar aan een baanbrekende installatie die biobrandstof zal maken van ons hoogovengas. Maar ook en vooral door te investeren in goed opgeleide medewerkers die het beste van zichzelf geven.

Industrie 4.0 brengt naast nieuwe kansen en opportuniteiten, ook een cultuurverandering in onze onderneming. In een gedigitaliseerde wereld kan je nooit winnen in je ééntje: we moeten creatief, flexibel, maar vooral open zijn. Open om met de nieuwste technologieën en ideeën aan de slag te gaan, open ook om samenwerkingen aan te gaan met universiteiten en met andere sectoren. Ook de samenwerking tussen collega’s krijgt een nieuwe aanpak: kleine, flexibele teams die snel en efficiënt probleemoplossend werken, brengen de nodige dynamiek.

Klinkt dit je als muziek in de oren en wil je de uitdaging aangaan?

Vervoeg dan ons ArcelorMittal Gent-team!

The winners of our Company of the month puzzle are Jeroen De Cock and Olav Drabs. They both won a music speaker provided by Arcelor Mittal.

Comments are closed.