BASF

BASF

 

BASF is de wereldwijde nummer één in de chemie – We create chemistry. Met hoogwaardige producten en intelligente oplossingen speelt BASF een belangrijke rol in het vinden van antwoorden op globale uitdagingen zoals klimaatbescherming, energie-efficiëntie, voeding en mobiliteit. Met meer dan 110.000 medewerkers staan we ten dienste van klanten en partners in bijna alle landen van de wereld.

Onze medewerkers werken samen om innoverende oplossingen en geavanceerde concepten te ontwikkelen. Hun passie doet het bedrijf vooruitgaan en versterkt onze leiderspositie in de sector. BASF verwelkomt dynamische teamplayers, gepassioneerde en creatieve persoonlijkheden. Respect, samenwerking en sociale verantwoordelijkheid zijn onze sleutels tot succes. We bieden een brede waaier van loopbaanmogelijkheden aan mensen met diverse achtergronden: chemische technologie, werktuigkunde, bouwkunde, elektrotechnieken, materiaalkunde, etc.

Jaarlijks werven wij burgerlijk ingenieurs aan in verschillende domeinen: productie, engineering, techniek en logistiek. Van daaruit kan je doorgroeien naar functies in financiën, milieu, veiligheid, kwaliteit, facility management en human resources. BASF biedt een aangename werkomgeving, met stevige opleidingstools en een actief jobrotatiebeleid.

Je komt terecht in een stabiel bedrijf waar ondernemerschap en innovativiteit beloond worden. BASF biedt bovendien een aantrekkelijk salaris en een uitgebreid pakket aan fringe benefits.

More information: http://www.basf.be/en
Careers: http://www.basf.be/en