Yara

Yara

Yara is een Noors bedrijf dat in 1905 is opgericht. De vestiging in Sluiskil is sinds 1929 gelegen aan het kanaal van Gent naar Terneuzen, een belangrijke doorgang aan diep vaarwater die is verbonden via de Westerschelde met de Noordzee en aansluitingen naar de belangrijke Europese rivieren en kanalen. Yara Sluiskil is vanuit Gent makkelijk te bereiken. In Sluiskil staan de grootste en meest efficiënte ammoniak-, salpeterzuur en nitraatfabrieken van Yara en van Noordwest-Europa.

Yara Sluiskil is de grootste productievestiging van het Noorse bedrijf Yara International dat wereldwijd in 52 landen vestigingen heeft. Yara Sluiskil maakt stikstofhoudende kunstmest en industriële chemicaliën, zoals Air1 en NOxCare waarmee schadelijke stikstofoxiden (NOx) kan worden afgevangen. Ook produceert Yara Sluiskil CO2 voor de bubbels in bijvoorbeeld bier, of levering van CO2 als groeistof in de glastuinbouw.

De producten van Yara dragen bij aan een duurzame landbouw met voldoende gezond en veilig voedsel om de groeiende wereldbevolking te kunnen blijven voeden. Onze industriële producten helpen de luchtkwaliteit te verbeteren en vormen een oplossing voor reductie van broeikasgassen in verschillende sectoren.

Yara is volop in ontwikkeling en dit geldt ook voor de medewerkers. Werken bij Yara betekent werken in gemotiveerde en ervaren teams waar opleiding centraal staat en je kansen krijgt om te groeien. Jouw groei begint bij Yara!

More information: https://www.werkenbijyara.nl/